GDPR

Personlige oplysninger

 

www.jkauto.dk/om-jk-auto/gdpr

 

Generel information

JK Auto er dataansvarlig for personlige oplysninger indsamlet via www.jkauto.dk. Alle henvendelser vedr. personlige oplysninger skal rettes til: 

Michael Jonassen

michael@jkauto.dk

 

På denne side er det muligt at læse mere om indsamling og opbevaring af personlige oplysninger JK Auto indsamler personlige oplysninger til forskellige aktiviteter. Hvert af disse aktiviteter er beskrevet nærmere, og det er også muligt at orientere sig om rettigheder som registreret i forbindelse med afgivelse af personlige oplysninger:

  • Administrationssystem
  • Slutsedler/Bilinfo
  • Nyhedsbrev
  • Kontaktformular
  • Rettigheder som registreret

 

Administrationssystem

  • Formålet: Personlige oplysninger behandles / opbevares i forbindelse med, at kunder får repareret eller serviceret deres bil på værkstedet. Oplysningerne skal bruges i forbindelse med fakturering, administration og kommunikation med kunden omkring indgåede aftaler.
  • Kategori af oplysninger: I forbindelse med reparation eller service vil man som kunde oplyse navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse samt andre personoplysninger. Ved lånebil vil kørekortoplysninger også blive behandlet.
  • Administrationssystem: JK Auto benytter administrationssystemet Helios fra RST ApS. Der er lavet en databehandleraftale med Helios.
  • Samtykke til elektronisk faktura og post: Hvis man som kunde frivilligt oplyser sin e-mail adresse med henblik på at få tilsendt faktura mv., er der tale om et samtykke.
  • Retten til at tilbagekalde et samtykke: Samtykket kan altid kaldes tilbage ved at JK Auto.
  • Adgang til personoplysninger: Ejeren af JK Auto har adgang til personoplysninger.
  • Automatiseret behandling: Der foretages ikke nogen form for automatisering eller profilering af personlige oplysninger.

 

Nyhedsbrev

  • Formålet: Personlige oplysninger som navn og e-mailadresse bruges til at administrere udsendelse af nyhedsbreve. Ved afgivelse af e-mail adresse mundtligt eller elektronisk til JK Auto med henblik på at modtage nyhedsbrev, gives der samtykke til, at JK Auto må sende nyhedsbreve til den oplyste e-mailadresse. Nyhedsbrevene indeholder nyhed, tilbud, invitationer og andre kommercielle informationer fra JK Auto.
  • Kategori af oplysninger: I forbindelse med afgivelse skal man oplyse navn e-mailadresse og evt. navn.
  • Bekræftelse på tilmelding / samtykke: Ved tilmelding til nyhedsbrev fremsendes en e-mail, som skal bekræftes, før tilmeldingen er gennemført.
  • Retten til at tilbagekalde et samtykke: Samtykket til at modtage nyhedsbrev kan altid tilbagekaldelse ved at klikke på ”Nej tak til nyhedsbrev” i bunden af ethvert nyhedsbrev. Herfra kommer man ind på en side, hvor man kan framelde sig fremtidige nyhedsbreve fra JK Auto. Fortryder man sin framelding, kan man altid tilmelde sig igen.
  • Adgang til person oplysninger: Ejeren af JK Auto har adgang til personoplysninger som navn og e-mail.
  • Opbevaringsperiode: Oplysninger om tilmeldinger til nyhedsbrevet opbevares fra bekræftelsen af tilmelding og så længe nyhedsbrevet modtages. Efter, at modtageren har frameldt nyhedsbrevet, opbevares oplysninger i 2 år, hvor JK Auto skal kunne dokumentere et samtykke. 
  • Automatiseret behandling: Der foretages ikke nogen form for automatisering eller profilering af personlige oplysninger.

 

Kontaktformular

  • Formålet: På www.jkauto.dk er det muligt at udfylde en kontaktformular og sende en besked til JK Auto.
  • Kategori af oplysninger: I forbindelse med brugen af kontaktformularen skal man oplyse: navn og e-mail. Afgiver man yderligere personlige oplysninger, giver man samtykke til, at (værkstedet) må behandle / opbevare oplysningerne.
  • Adgang til personoplysninger: Ejeren af JK Auto har adgang til personoplysninger som navn og e-mail.
  • Opbevaringsperiode: Kontaktformularen bliver opbevaret, indtil beskeden er besvaret. Maksimalt 14 dage efter modtagelsen uden for ferieperioder.
  • Automatiseret behandling: Der foretages ikke nogen form for automatisering eller profilering af personlige oplysninger.

 

Registreredes rettigheder

Når man afgiver personlige oplysninger, følger der automatisk nogle rettigheder med. Hver af disse rettigheder er beskrevet i det følgende:

  • Ret til indsigt: Ved henvendelse til JK Auto har man ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger der er registreret om én selv og på hvilket grundlag de bliver behandlet. Det skal oplyses, hvorvidt henvendelsen drejer sig om.
  • Ret til berigtigelse: Ved henvendelse til JK Auto vil fejl i personlige oplysninger blive rettet uden ugrundet ophold.
  • Ret til sletning: Ved henvendelse til JK Auto kan man få personlige oplysninger slettet uden unødig forsinkelse, med mindre oplysningerne er nødvendige for, at JK Auto kan overholde en forpligtigelse, eller JK Auto har en lovmæssig forpligtelse til at opbevare oplysningerne.
  • Ret til at tilbagekalde et samtykke: Ved henvendelse til JK Auto pr. mail kan man til enhver tid tilbagekalde et samtykke i forhold til fremtidig behandling.
  • Ret til begrænset behandling: Ved henvendelse til JK Auto har man ret til anmode om, at behandlingen af personoplysninger begrænses, hvis oplysningerne ikke er rigtige, eller der foreligger andre grunde, der efter reglerne på området gør, at behandlingen skal begrænses.
  • Ret til indsigelse: Ved henvendelse til JK Auto kan man gøre indsigelse mod behandling af personoplysninger, hvis man mener, at JK Auto ikke har en væsentlig grund til at behandle oplysninger om ens person.
  • Ret til dataportabilitet: Ved henvendelse til JK Auto kan man få udleveret og overført oplysninger, som man selv har givet, fra JK Auto i et struktureret, gængs og maskinlæsbart format.

Såfremt man ønsker at udøve en rettighed, skal man rette henvendelse til JK Auto

Hvis man ønsker at klage, skal man rette henvendelse til Datatilsynet: https://www.datatilsynet.dk/om-datatilsynet/kontakt/